Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2018

Marraskuun selätys 2018 – 9

How to Survive November 2018 – 9Inspiraatiota odottamassa

Syksyn tultua siirsin verstaani ja työpajani sisätiloihin. Siellä nyt mosaiikit ja akryylimaalit tykötarpeineen odottavat inspiraatioita.
14 kommenttia:

 1. Siististi :) oi, ollapa työtila... menisin nyt ja levittäsin korttiaskartelutarpeet sinne, josko tulis inspiraatio joulukortteihin. Vai ostaisko tuota Päivi Latvalan lehmäjoulukortit koko suvulle. Ei ne kyllä arvostais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on työtila monessakin paikassa, mutta ei se tuo inspiraatiota lisää. Toki sitten on helpompi vain aloittaa kun sille päälle sattuu kun kaikki on valmiina :)

   Poista
  2. Ja tarvittaessa voi jättää homman levälleen, jos inspis loppuu, ja jatkaa siitä mihin jäi sitten kun haluaa.

   Poista
  3. Se on kyllä totta. Pitää yrittää löytää hyviä puolia näistä neliöistä vaikka siivous ei innostakaan :)

   Poista
 2. Just tuolla RH:n blogissa valittelin ja marisin ja lähetin sinullekin terveisiä, vaan täällähän on vallan mainio marraskuun selätysprojekti meneillään. Hienoa, ja kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hauska projekti, katsotaan nyt kuinka pitkälle kantaa.

   Kiitos terveisistä ja nyt sinulla pitäisi olla oma blogi, että voisit napata haasteen :)

   Poista
  2. Joo, olen harkinnut sitä omaa blogia pitkään...olen vaan niin huono näissä asioissa (siis tietokoneella), että tarvitsisin jonkun apua blogin perustamiseen. Katsotaan...

   Poista
  3. Varmaan saat joltain neuvoja. Minulta voit ainakin kysyä, jos tulee jotain missä voin auttaa.

   Poista
 3. Hih, mie oon selannut pahvilaatikoissa olevia askartelujuttuja ja ihmetellyt mihin ne laittas(ja teenkö niillä mitään), kun muuton jälkeen ei ole mitään paikkaa. Jos tänä jouluna ostais kortit valmiina, kun tuntuu ettei saata syntyä mitään ideaa. Vaikka ostin viime joulun jälkeen joulukorttitarvikkeita, nyt näyttävät ihan vierailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se aina innosta. Minä en ole koskaan tehnyt itse joulukortteja, paitsi teettänyt omista valokuvista. Tänä vuonna taidan ensimmäistä kertaa unohtaa koko kortit.

   Poista
 4. Maalaaminen ja kaikenlainen näpertely on todella oivallista tekemistä näille harmaasävytteisille päiville. Tosin, täällä on nyt upea auringonpaiste ja ilmeisesti luvassa vielä pidempäänkin, mutta kyllä se harmauskin vielä tulee. Ei ole jättänyt vielä koskaan tulematta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja kun oikein hyvä inspiraatio sattuu kohdalle, niin muistan keväälläkin tehneeni risutöitä tuntikausia putkeen.

   Poista
 5. Onpa siistit pensselit! Nyt äkkiä sotkemaan ne maaliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, huomasin, onhan noissa vasemmalla olevissa muutama käytettykin :)

   Poista