Sivut

perjantai 30. elokuuta 2019

Krapu mönkii kesälomalta takaisin töihin

Krapu on lomaillut tarpeeksi ja palaa jälleen linjoille vaikka kesä vielä jatkuukin.
Krapu on otsikko mukaan luettuna sadan sanan pituinen tarina, johon sisältyy kolme annettua sanaa. Annettujen sanojen ei tarvitse olla kirjoituksessasi perusmuodossa, taivuttele siis vapaasti. Uusi krapuhaaste julkaistaan viikoittain SusuPetalin ja minun blogeissa. Kravun kirjoittamisella ei ole kiire, aikaa on sunnuntaista sunnuntaihin. Ja jälkijunassakin ehtii hyvin mukaan.

Ensi sunnuntaina 1.9.2019 ilmestyvät syyskauden ensimmäiset kolme sanaa. Tervetuloa siis krapuilemaan kaikki vanhat sekä uudet kirjoittajat!
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Alkoi jo tulla ikävä krapua, niin palautimme sen kesälomilta SusuPetalin kanssa.

   Poista
 2. Tää tuntuu vähän samalta (kivalta) kuin se, että monet mun suosikkiohjelmat palailee syyskuussa ruutuun. Mm. Sohvaperunat :D.

  Josko vaikka itsekin tulis tällä kaudella joku juttu joskus krapuiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvaperunat, hehee, katsotko sitä tosiaan? :)

   Sinun blogitekstisi taitavat ollakin aika pitkiä, tässä olisi oiva tilaisuus harjoitella tekstin tiivistystä. Se on yllättävän vaikeaa. Minulla ainakin alkuun rönsyili juttu ja kun katsoin sanamäärän, niin se oli vähintään 150-200. Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

   Poista
 3. Mielenkiinnolla seuraan Krapuja vaikka taidot ei riitä osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitojasi en epäile yhtään, Seita, mutta mielelläni katselen kyllä blogisi kuvia retkiltäsi.

   Poista
 4. Voi, olenkin jo odotellut Krapuja, vaikka tekemistä on riittänyt koko kesäksi muutenkin.
  Ja toden totta; Krapun paluu on ihan kuin lemppariohjelmien paluu lomalta - myös Sohviksien :)
  Ja ihan varmasti myös Seitalla riittää taidot osallistua, tämähän ei ole kilpailu, kaikki tarinat ovat minusta aina hurjan mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun tykkäät. Minustakin niitä sadan sanan tarinoita on niin kiinnostava lukea, kuinka erilaisia niistä saakaan. Eikä todellakaan ole kilpailu, eihän niitä voi asettaa paremmuusjärjestykseen, kaikki ovat hyviä.

   Poista
 5. Samaa mieltä: nyt riittää Krapun lomailut ja mönkimiset, rapu-rapu-rallatuksetkin on jo hoidettu, joten tervetuloa takaisin linjoille ja ilahduttamaan meitä kaikkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka. Täältä tullaan, vähän vuorotellaan Susupetalin kanssa sanojen kanssa, siten ei yksin tarvi keksiä ja vastata hommasta.

   Poista