Sivut

sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Avoimet puutarhat 9.7.2023

Maistiaisia avoimien puutarhojen kahdesta pihasta. Toisessa oli enemmän noita kiviä ja puutarha oli pienempi. Toinen oli avara ja sisälsi erilaisia huoneita. 


Oli mukava katsella hoidettuja puutarhoja. Kierroksen päätteeksi nautimme perinteiseen tapaan leivoskahvit ystäväni kanssa. 


10 kommenttia:

 1. Kivoja yksityiskohtia, talven jäljiltä joutuu varmaan kohentelemaan puutarhan rakennuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noissa puutarhoissa töitä riittää. Lumikuorma talvella haittaa noita kaarimuodostelmia jne. Mutta tuntui olevan innostunut nainen, joka aivan yksin hoiti tuota isoa puutarhaa.

   Poista
 2. Hauskoja ja kekseliäitä yksityiskohtia, joita on ilo katsella! Kiitos kauniista kuvista ja hyvää alkanutta viikkoa Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka. Kyllä noissa pihoissa puuhaa riittää. Hyvää viikon alkua Sinulle myös.

   Poista
 3. On siinä paineita, jos avaa puutarhansa yleisölle! Mitähän tuo keltakukkainen suikertava kasvi mahtaa olla, vähän niinkuin suikeroalpi mutta pyöreälehtinen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nämä puutarhan omistajat ovat tottuneet esittelemään pihaansa.

   Joku suikeroalpin tapainen kasvi tuo keltainen on, ja talvehtii kuulemma hyvin. Kertoivat nimenkin, vaan en muista sitä enää... :)

   Poista
 4. Kauniita pihoja ja hienot kuvat olet ottanut. Kyllä sitä olisi kiva puuhailla pihalla. Parvekkeellakin on riittänyt kastelua tänä kesänä kun on niin kuuma ollut. Muutamia tomaatteja laitoin ja kesäkurpitsan. Ehkä 300 g tomaatteja ja kaksi sormenpaksuista kurpitsaa olen saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava katsella muiden hyvin hoidettuja pihoja. Itselläni ei ole ikävä puutarhanhoitoa ja lumitöitä.
   Sinullahan on sadonkorjuujuhlat sitten pian :D

   Poista
 5. Kauniita puutarhoja, mutta on noissa hommaa! Eipä taitaisi minusta olla puutarhuriksi. Saaressa on hyvä piha, kallioita ja mäntyjä, ei tarvitse hoitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Susu, kauniita ovat mutta työtä vaativat. Minulla ei ole yhtään ikävä puutarhan hoitoa, se oli nuorempana suorastaan nautinto. Vaan nyt on aika päästä helpommalla.

   Poista