Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2018

Vihdoinkin kasvaa


Aamulla tein kierroksen puutarhassa kasvutilannetta tutkailemassa ja siellähän ne perinteiset punaiset pallukat nousevat maasta.


      Kohta saa leipoa ensimmäisen raparperipiirakan. Ihan kohta.


Skillatkin alkavat jo kukkia:
Lannoitus on talven aikana hoidettu suoraan hangelle, jänöjussien toimesta:
Viikko on kiireinen, asiointireissuja täynnä. Tänään Kaunotar pääsee kylpyyn ja samalla pojat vaihtavat sille kesärenkaat. Huomenna mennään kaupungin puolelle Bauhausiin ja vastaaviin hakemaan maaleja ja mitä lie muuta isännällä on kevättöihin mielessä. Viikonloppuna olisi Supermessut Tampereella, saa nähdä tuleeko lähdettyä. Puutarhan osio kiinnostaa mutta katsottavaa on niin paljon eri osastoilla, että jaksaakohan niitä kiertää. Pannaan harkintaan.
13 kommenttia:

 1. Täällä vielä puutarha lumen peitossa.Piha alkaa olla auki jääpeitteestä kun hieman avitettiin pistolapiolla. Huu, tein jotain fyysistä työtä!! :) Oih, tuo Platta olisi kiva osasto, ja keräily muutenkin, kiva olisi bongata rompetta. Tosin rahaa on oltava sillä jos löytää jotain pakko-osastoa niin tulee paha mieli koko reissusta jos ei saa sen takia tavaraa mukaan. Eli en siis uskalla mennä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on vielä täälläkin, vain noissa pälvipaikoissa kasvaa jo.

   Messuilla on tosiaan paljon nähtävää, mutta mukava siellä on kuljeskella ja istua kahvilla välillä katselemassa ihmisiä. Hyviä ideoita sieltä löytää vaikka ei paljon rahaa kulutakaan. Pitää laatia budjetti. Ja nehän on tehty ylitettäväksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä, on se vaan joka kevät hieno tuo kasvun ihme :)

   Poista
 3. AAAA puutarhamessut on ihania ja kauheita ku ei oo rahaa paljoa!
  Mutta toiveita herättäviä punaisia munia oot löytäny :) on aina odotettu kevään merkki, millon Cara postaa raparperinaluista kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiusauksiahan siellä messuilla aina löytyy, mutta on siellä kiva katsella ideoita omaan pihaan ja askarteluihin. Tiedän jo etukäteen, että sorrun taas muutaman sipulikukan ostamaan, kun "halvalla" saa. Sisäinen Sulo Vilen herää...

   Niin, ajattelin pitää perinnettä yllä noilla punaisilla munilla :D

   Poista
 4. Keväistä, jos mikä ja nuo ihanat punaiset pallukat suorastaan nöyryyttävät talven selän taittuneeksi! Kaupan päälle vielä ekologinen lannoituskin...
  Hässäkkäviikko täälläkin: askelta jäljessä autonpesun ja renkaiden kanssa, verenpainetta kohottavaa pankissajonottelua reilun tunnin verran konttorin lopetuksen vuoksi ja sama toisinpäin, mutta varman päälle aikavarauksella seuraavaksi lähimpään konttoriin viikon päätteksi yms. ihmiseloa elähdyttävää. Mutta kevättä rintapielissä kyyhkynkujerruksineen, joten kupu korkealle ja mallikasta loppuviikkoa messuilla tahi ilman:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan harmistus nuo pankit :(
   Täällä on sepelkyyhkypariskunta pihapiirissä, melkein kesynä seuraavat minua ja syövät pikkulintujen ruokia. Kauniita lintuja ovat.

   Kiitos takkutukka, aurinkoista loppuviikkoa sinnekin!

   Poista
 5. Siltä ne punnertaa ylös! Kevät!!

  VastaaPoista
 6. Missä maassa sä oikein asut, kun on niin keväisiä kuvia :D Niin kuin Sus' sanoi, täällä on puutarhassa vielä kinokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että kuvat otettu sulista paikoista, muualla pihassa on vielä kinoksia :)


   Poista
 7. No niin, ei mene kauan ensimmäiseen raparperipiirakkaan.

  VastaaPoista