Sivut

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Lisää messuilua, osa 2

Väriloistoa ja muuta hauskaa vielä jokunen kuva supermessuilta.Betonitöihin löytyi ideoita, vaikka en ihan seinää ajatellut tehdäkään. Kuution muoto on mielessä, samoin muutenkin isommat ruukut ja reunukset. 


Lepaan savipajan tuotteita katselin ideoita mielessäni:Sinisä perhosia voisi tehdä betonista ja mosaiikista
Vinkki halkopinon tekijöille:Keräilytavaroiden osastolla tuli lapsuus mieleen näistä:
Sitten siirrytään erämessujen osastolle:

Retkelle

Kalaan
Sitten huomasin tällaisen erikoisen monitoimihameen:


Jotain oli tietysti pakko ostaa, niin design-osastolta löysin suomalaista puuta olevat korvakorut. Korvisten väri sointuu sopivasti hovivirkkaajani SusuPetalin tekemään monikäyttöiseen liinaan. Susulle vielä suurkiitos siitä.

Jos jaksoit kahlata tänne asti, niin laitan vielä liljojen kuvan, jospa se auttaisi uskomaan, että kyllä kesä sieltä tulee:

Nyt odotan miten omat liljat ovat talvehtineet


Tänään sunnuntaina tehtiin pitkä aamulenkki ja nähtiin mm pari kurkea pellolla lepäilemässä. Aurinko paistoi tosi lämpimästi ja antoi aavistaa, että routa ja jää sekä lumi- ja räntäsateet eivät suinkaan ole ikuisia.8 kommenttia:

 1. Aikamoinen retkeilijä kyllä, jos tarvii seitsemän erikokoista astiaa :) ja mulle tuli mieleen jo edellisestä postauksesta, että mikä hirmuinen työ on tehty ennen messuja, että on saatu erilaiset ja eri aikoihin normaalisti kukkivat kukat yhtä aikaa kukkimaan juuri messujen aikaan. Ne jaloleinikit, nuo hortensiat, liljat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa ajattelin tuolla messuilla kun katselin noita kukkapaljouksia. Miten paljon työtä on tehty vain, että saadaan kukat parhaimmilleen messuja varten. Tänä vuonna oli vähemmän kuin ennen, mutta silti paljon.

   Retkikattiloita en taida tarvita :)

   Poista
 2. Tuo keräilytavaroiden alue olisi surmani,ihmisellä ei vaan voi olla liikaa vanhoja peltipurkkeja! Ehei.
  Nuo korviksethan ovat väriltään just nappiin huivin kanssa.

  No, jopa on monitoimimekko! Sääli vaan, että unohtaisi aika nopeasti 51 tapaa käyttää sitä. Joskus minulle kävi sillä tavalla jonkun kietaisuhuivin kanssa.

  Täällä valui aamulla räntää ja nyt jälleen. Pah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli monella myyjällä peltipurkkeja. Kas kun olisit ollut siellä, niin olisit saanut tosi kauniita. Hirveän hintaisia kyllä minusta.

   Kotona testasi hartiahuivin kanssa korvikset, juuri oikea sininen.

   Koko päivän auringonpaisteen jälkeen alkoi juuri sataa räntää, yäk.

   Poista
 3. Näillä kuvilla pyörähti viikko hyvin käyntiin! Halkopinosviritelmästä tuli mieleen hamsteripyötä, perinteisessä vara parempi. Haa-tuo punainen 52:n tavan mekko olisi todellinen haaste ja tuskanhien otsalle vetäjä, mutta nuo vihreät söötit (iili?) madot sulattivat hyväntuulisuudellaan sydämen. Kiitos vuodesta metsässä ja iloista alkanutta vappuviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko hankala viritelmä tuo halkopyörä, joten jää tekemättä.

   Tuota mekkoa en halua edes ajatella, miten siitä saa esim housut? Nuo vihreät madot olivat muistaakseni kaalimatoja :)

   Kiitos Takkutukka. Rattoisaa vappuviikkoa sinullekin, täällä se alkoi lumisateessa. Sulaa kyllä samantien pois, melkein.

   Poista