Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kesäinen päivä


Terveisiä saaresta.  Vesi on todella korkealla, pari venettä oli jo mantereen puolella lähtiessä karkaamassa  järvellä kun arvatkaa kuka ui ne kiinni. Miehet miettivät, minä uin.Olin talkoolaisten köksänä ja ruoka laitettiin ulkona grillissä.  Lähes kahdeksan tunnin ulkoilu raukaisee niin, että nyt kotona voi kirja kupsahtaa lattialle. 

Oli hieno kesäinen päivä.


16 kommenttia:

 1. Vau, olet supersankari <3 Hattu pois päästä, harva tuohon olisi pystynyt!

  Uskon, että väsyttää ihanasti keväinen, aurinkoinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu. Laitoin isossa muurinpohjapannussa kasvis-broileriwokkia. Keitin kaksi kertaa kahvit, olin leiponut suuren juustotortun kotona, ja lopuksi tiskasin lämitettyäni vedet tietenkin ensin pihakeitiössä. Täysi työpäivä tehdä ruokaa 8 hengellä alkeellisissa oloissa. Sisällä olisi ollut kaasulevyt, mutta niin kaunis sää ei houkutellut mökkiin siälle :)

   Taisi tulla happimyrkytys, torkahtelin illalla kirjan ääreen mutta sain kumminkin kluettua sen loppuun asti :)

   Poista
 2. Kuulostaa hienolta retkeltä, supersankari. Huh, mahtoi olla vesi kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Risa, en oikein sankariski tunne itseäni. Tämä on lähes jokakeväinen homma. Miehet tekee hommia ja ruokaa pitää heille saada.

   Vesi oli viileää, myönnään, kävin uimassa 3 kertaa. Ensin mantereela kun hain veneen ja sitten saaressa pari kertaa.

   Poista
 3. Miehiä saa aina odottaa..
  Hatunnosto venepelastajalle täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hatunnostosta. Niin, onneksi oli uimapuku vaatteiden alla, niin kerkisin jo vaattet riisua kun miehet vielä pohtivat kuka kastelee vaatteensa ja hakee veneet. Oma mies kyllä arvasi mitä teen:)

   Poista
 4. Heh, siehän uisit sieltä saaresta vaikka karkuun :)

  VastaaPoista
 5. Vau, onnittelut veneitten pelastaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissukka. Oli kyllä erikoisen näköistä se tulva, kun koivutkin "kasvoivat" järvessä, niin pitkälle oli vesi noussut.

   Poista
 6. Huippua; ja sitten vielä kehtaavatkin puhua supermiehistä...
  Ulkona, jos missä on kiva kokata, niin harvinaista herkkua se loppuviimeksi näillä leveysasteilla on, rispektit keittiömestarille siis!

  Upea säätila; päästiin ensimmäiselle joenvarsilenkille kohinaa kuuntelemaan (vesi ennätysylhäällä), sorsia ja rantasipejä bongailemaan, lintujen ilmaiskonserttiin ja hohtavia valkovuokkomättäitä ihailemaan sekä silmissä vihertyvästä luonnosta nauttimaan. Eipä olisi kotiin malttanut palata. Toivottavasti sääennusteet pitäisivät paikkansa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joet ovat nyt todella leveitä, koivukot kasvavat järvessä :) Eilen huomasin kotiin ajessa, että valkovuokkomättäät ovat avanneet kukkansa päivän aikana.

   Oikeassa olet, näistä aurinkoisista päivistä tekee mieli nauttia, aivan kuin ne loppuisivat pian, ja mistä noista säistä tietää.

   Poista
 7. Vesipeto. Toiset meistä rakastaa kylmää ja huimapäisiä temppuja, ainakin elokuvista katsottuna;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä vesileikeissä ei tarvita stuntteja :)

   Vesipedoksi minua on sanottu pikkutyttönä jo :)

   Poista
 8. Uimamaisteri asialla! Ulkoilmassa oleilu tosiaan väsyttää. Syytän kyllä väsymyksestä myös siitepölyaikaa. En ole koskaan ennen kärsinyt siitepölyallergiasta, mutta nyt tunnistan oireet. Aivastuttaa, nenä vuotaa ja väsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitepölyt todellakin väsyttävät. Itselläni on ollut leppä- ja koivuallergia nuoresta saakka ja vaikka on silmätipat, tabletit ja nenäsuihkeet, silti oireita tulee ja koko toukokuu yleensä on väsynyt olo. keuhkot eivät saa happea normaalisti, joten kyllä siinä väsyy. Eikä nyt näillä ilmoilla raaski sisällä ola.

   Poista