Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Uimassa Nalle Puhin kanssa


Laskeskelin, että Winnie-the-Pooh on käynyt kanssani uimassa ainakin viisitoista kesää. Se on kestänyt auringon paahteen, sateet ja tuulet. Odottanut rannalla uskollisesti kun minä olen järvessä. Se sisältää uimavarusteet, pyyhkeen, uimapuvut, uimatossut ja muuta rekvisiittaa. Autossakin se kulkee melkein aina  mukanani, jos sattuisi tulemaan uintihetki. Usein on sattunut.

Tässä tämänpäiväinen yhteinen retkemme lähijärvelle:

Ei ole toukokuussa vielä tungosta


Järvihölkätty on puolisen tuntia


Kassissa lukee Puhin nimi englanniksi.

 Päivät ovat olleet aurinkoisia ja lämpimiä, joten risu&oksa työpaja on tuottanut erilaisia tekeleitä itselle ja osa jo lahjaksikin. Järvessä olen käynyt käynyt joka päivä joko aamulla varhain tai risutöisen päätteeksi. Nautinnollisia päiviä!


16 kommenttia:

 1. NAlle Puhin epämääräistä elämää viettä serkkupoika on Nalle Pork..... . Onpas hauskaa=) Hyvää päivää sinnekin, hulluhan sinä olet noine uimisinesi mutta ilman hulluja ei olisi innovaatioita tai mitään edistystä muutenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auliisti myönnän kyseisen hulluuden, eikös se tosiaan ole luovuuden lähde :)

   Poista
 2. Olet sinä hyisten vesien sissi, huh, ihan paleltaa pelkkä ajatus mennä uimaan alle 20-asteiseen veteen.

  Mikä ihana kesä! Nyt ollaan asian ytimessä, tuo lämpö tuolla ulkona on huumaavaa!

  Aurinkoisia taidepäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olemme erilaisia, me ihmiset, minä rakastan kylmää vettä :)

   Nyt nautitaan auringosta ja yhä vihreämmäksi käyvästä luonnosta!

   Poista
 3. Juuri helteisestä liikenteestä palanneena otin vauhtia, kipitin ja hyppäsin laiturinpäästäsi suoraan uppeluksiin; kiitos kyllä teki hyvää!
  Joka tytöllä pitää olla uima- ja rantamaskotti onnea tuomassa. Puh on ihana filosofi luonnoltaan tassu hunajapurkissa. Itsellä on jo kulahtanut rantapyyhe - jota en muutes vaihda - jossa Snoopy kellii massu pystyssä aurinkotuolilla naama iloisessa virneessä. Aurinkoisia päiviä ja raikkaita pulahduksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekö se loiskahdus olikin :D

   Pooh on minun kaverini niin kauan kuin uintireussuja teen.

   Poista
 4. Uskollinen Puuhh :) Minäkin uskon, että uinnit ja järvihölkät on virkistäviä, muttei sitä vaan ite saa aikaseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle on kestävä ja hyvä kaveri :)

   Jos kerran lähtee esim avantoon, niin voi jäädä koukkuun. Minulle siitä tuli kylmän veden uintiharrastus jo parikymmentä vuotta sitten. On monia asioita, joita en saa aikaiseksi, mutta järveen lähtö on aina mieluinen.

   Poista
 5. Hienoa, se on vielä "klassinen" Puh eikä mikään disneypuh :)
  Nyt on kuulemma lämpimän vedenkin porukat jo heitelleet talviturkkejaan, ja anoppilan lähellä olevan järven vesi ei tuntunu käteen ollenkaan kylmältä. Hyvin olis voinu käydä uimassa, tosin pintavesi nyt rannassa on aina lämpimämpää.

  Mietin, ehtiskö hyönteishotelli vielä käyttöön, jos sellasen tekis... jos löytys tarvikkeita kotoa ettei tarttis ostamaan lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa aivan selvästi, että tässä noin viikon aikana on järvivesi lämmennyt. Onhan se sieltä jaloista syvällä juostessa vielä viileää, mutta paljon kauemmin pystyy olemaan kuin alkuviikosta.

   Toki hyönteishotellin ehtii vielä laittaa käyttöön, kyllä niihin koko kesän asiakkaita tulee. Minullakin on tuossa risuverstaalla se päivähotelli "remontissa", lisään sinne risuja yms.

   Poista
 6. Muistutit minua taasen, että kaapissani on edelleen jo kolme (???) vuotta sitten hankkimani vesijuoksuvyö. Testaamattomana. :-/
  Olisiko se tämän kesän tavoite lähteä hölkkäämään. Täkäläinen on järvi on niin pieni, että vesikin olisi varmasti jo sopivaa... Tosin leikkuuhaavan kanssa en vielä saa uimaan mennä, mutta jos sitten heinäkuussa. Se olisi taatusti sopivaa kuntouttavaa liikuntaa keuhkoille.

  Mulla vain ei ole noin kivaa Puh Puh- kassia. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varma, että vesijuoksu olisi hyvää liikuntaa keuhkoille. Itse sen aikoinaan aloitin kun normaali juoksuharrastus loppui jalkapöydän murtumaan. Silloin (v. 2005) joku suositteli tällaista outoa lajia, ja olin heti myyty kun veteen pääsin.

   Ehkä sitä juuri ja juuri voi harrastaa ilman Pooh:iakin :)

   Poista
 7. Hyvä olla tuollainen uskollinen nalle. Puoli tuntia vesijuoksua. En jaksaisi. Olen uimahallissa kokeillut vesijuoksua ja olin lentää nenälleni. 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksuvyö ei varmaan ollut sinulla sitten ihan kohdallaan :)

   Parhaimmillaan olen jävessä ollut parikin tuntia, kevyttä etenemistä, ei kiirettä. Kesällä tunti on hyvä aika.

   Poista
 8. Vesijuoksu on niin kivaa! Nyt tässä kevään sitä (taas) harrastaneena voin täysin yhtyä! Tosin mulla on aina puhekaveri mukana, sujuu sutjakammin. Järveen on vielä menemättä, mutta vähän jo hinku on :)
  Ihana vanha kunnon Puh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvessä juoksu on minusra paljon mukavampaa kuin sisällä hallissa. Minä tykkään seurailla luontoa ja nauttia omista ajatuksista rauhassa. Kukin tyylillään :)

   Poista