Sivut

maanantai 27. elokuuta 2018

Varusmiessoittokunnan 70`s-kiertue


Tampere-talo 26.8.2018


"Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan mahtipontinen viihdeorkesteri palaa 1970-luvulle vuosikymmenen kovimpien hittien siivittämänä. 
Kokoonpanona kuullaan noin 70-henkistä megaviihdeorkesteria, josta löytyy sinfoninen puhallinorkesteri, iso jousisto sekä rock-komppibändi. Luvassa on konserttinautinto, joka ei rajoitu pelkästään upeaan musiikkiin. Konserttia höystetään massiivisilla teknisillä elementeillä. Kuolemattomien 70-luvun hittien uskomattomien orkesterisovitusten lisäksi oman mausteensa kiertueelle tuovat konserttien tekninen toteutus ja ennennäkemätön lavashow." 

Totesimme eilen Tampere-talon konsertissa, että joka sana tuossa esittelyssä oli totta. Uskomattoman hieno elämys, paluu nuoruuden 70-luvulle. 

Tässä maistiaisia kuvien muodossa:
Tampere-talon iso sali oli aivan täynnä yleisöä. Kokemus on erikoinen ja nautinnollinen! Olen aina rakastanut sotilasmusiikkia, tämä oli hieman erilaista mutta upeaa.

Kotimatkalla korvamatona meillä molemmilla soi autossa Kiss: I Was Made for Lovin' You Baby ja korvat humisivat vielä konsertin jäljiltä pitkään.Kiss - I Was Made For Lovin' You (Version Original 1979) (Producciones Especiales Jose @ DJ Mix) LINKKI8 kommenttia:

 1. Vau, nuoruuden musiikkia todellakin, olisipa ollut mahtava keikka! Onneksi te saitte nauttia siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli todella uskomatoman nautittava keikka, ja se tyyli millä sotilaat esiintyivät, wau! Olimme ihan hurmoksessa (minä ainakin) vielä kotona :)

   Poista
 2. Hieno idea! Tuli mieleen Leningrad Cowboys ja Puna-armeijan kuoro :)
  Mutta kylläpä oon vanha, ku tuota Kissin biisiä on tullu limudiskossa veivattua ja huudettua kertosäkeet täysillä. Luulen kyllä, että sitä soitettiin myös 80-luvulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti todellakin varata liput jo ajoissa, kun sali on ihan täysi. Kiertue on heillä kestänyt jo koko kesän muissa kaupungeissa.

   Vai olet vanha :D Minä olen vuosia (useita, kuten tiedät) vanhempi ja muistan, että kyllä se Kissin biisi oli jo 70-luvulla, mutta sitähän on soitettu aina sen jälkeenkin. Kiertue on vielä huomenna Lahdessa ja sitten pari keikkaa Turussa.

   Poista
  2. Olette molemmat oikeassa :) Biisi on vuodelta -79 ja se on niitä ensimmäisiä raskaamman rockin biisejä joita minä opin kuuntelemaan, kiitos AM:n ja kaverin isän Volvon :D
   Meiän "kylällä" ajettiin p...rallia viikonloput ja huudatettiin mm. Kissiä niin, että korvat soi koko seuraavan viikon Kauppaopiston tuoleilla ;)
   Voi sitä nuoruusaikaa - harmi, kun ei noita konsertteja voi lähteä katsomaan, sitä on meikäläinen äkkiä kanttuvei kun valot vilkkuu.

   Kateeksi käy Cara, oisinpa saanut olla mukana - sotilasmusiikki on vaan niin upeeta!
   Hamina Tattoon marssishowta katselin suorana lähetyksenä netistä, hienoa että oli mahdollisuus siihen. Kahden vuoden päästä lähden kyllä paikan päälle katsomaan, vaikka mikä olisi!

   Poista
  3. Oli se kyllä melkoinen show, en ihan tiennyt kun alkukesästä liput varasin, että millainen tuo on. Migreeniläke oli olkalaukussa mukana minullakin, valotnääs, onneksi en tarvinnut.

   Sotilasmusiikki on minuun imeytynyt jo äidin maidossa, upseerin tyttärenä, Hennalan lähistöllä lapsuuteni viettänyt :)

   Tuossa postaukseni lopussa on linkki alkuperäiseen Kissin kappaleeseen, vuodelta -79 tosiaan.


   Poista
 3. Varmaan ollut elämys! Meijän nuoruuden musaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se, en meinannut penkissä pysyä ;)

   Silloin meidän nuoruudessa musakin oli järeetä :D

   Poista