Sivut

keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Kirppislöytöjä

Aluksi on sanottava, että en ole lainkaan kirpputori-ihminen. Ei juurikaan kiinnosta kierrellä katselemassa mitä eri pöydistä löytyy. Mutta. Nyt on ystäväni ollut jo jonkun aikaa SPR:n kirppiksellä vapaaehtoismyyjänä ja siellä tulee poikettua kun on asiaa sinne päin ja tiedän, että hän on vuorossa. Se on tyyliltään erilainen, kun tavarat ovat kaikki esillä kuten kaupassa, samanlaiset tuotteet vierekkän, eikä tarvi joka pöytää tonkia. Nyt on erityisen hyvä, kun agenttini ilmoittaa jos myyntiin tulee jotain minulle sopivaa.

Hän toi viime viikollakin lasten kumisaappaita betonitöitä varten. Oma lehmä oli ojassa, haluaa kynttilän pidikkeitä. Huomaamattani olen ruvennut tekemään tilaustöitä...

Tuotteet kirppiksellä ovat edullisia, yli euron ei monikaan tuote maksa. Eilen raahasin ison kassillisen tavaraa uusiokäyttöön joko taideprojekteihin tai puutarhaan laitettavaksi. Tässä pari aiempaa löytöäni, jotka tänään työstin:


Nämä pienet (nro 23) tossut ostin, väri oli niin meidän puutarhaan sopivaNyt niissä kukkii maksaruoho vanhan aurinkokellon päälläErilaisia kehyksiä ja peilejä tarttui taas mukaan useita. Tämä peltinen oli taustalla ja lasilla varustettu, poistin ne ja lisäsin roikkuvat lasimosaiikit joka ruutuun. Nyt se hakee paikkaansa terassilla, pääsee jonkun omenapuun oksalle:Aurinko heijasti liikaa, väriltän kehys on kirkkaan punainen

Vanhoissa tauluissa on kauniita leveitä kehyksiä. Niihin voi joko maalata taulun päälle uuden tai poistaa vanhan taulun ja liittää uuden modernin taulun vanhoihin kauniisiin kehyksiin.

Ideoita riittää, toteutus odottaa aina välillä. Romuvarasto siis kasvaa, mutta hei, mitä väliä. Nyt on kesä!14 kommenttia:

 1. Kattelinkin jo pikkukuvasta, että nuo ei kyllä mahdu sulle :) mutta maksaruoho mahtui näköjään kivasti!

  Luovalle ihmiselle löytyy kirppikseltä kyllä tuunattavaa, jos hinta on kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla minun kengän koko melkein kaksi kertaa tuo :)

   En ole seurannut kirpputorien hintoja, mutta eipä juuri halvempi voi olla kuin tuo SPR. Isoja kehyksiäkin sain ison kasan eurolla kaksi kpl. Löysin sisäisen hamsterini, pahus.

   Poista
 2. Hienoja toteutuksia kirppislöytöihin :)
  Mie en löyvä kirppiksiltä mittään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit.
   En löydä minäkään, nyt sentään jotain, kun on tuttu myyjä siellä päivän viikossa.

   Poista
 3. SPR:n kirppiksen järjestely kuulosta sen verran asialliselta, jottei ihme tuo hamsterin esiinputkahdus!
  Businekseltähän alkaa haiskahtaa: toimitusketju ruodussa, tilauksia tiskissä, joten ei kuin luovuus irralleen ja antaa palaa!
  Inspiraatioita ja kauniita kesäpäiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitikö tässä lokoisia eläkepäiviä viettää? Ei vaan, niitä ehtii vallan mainiosti.

   Kesäistä heinäkuuta sinullekin!

   Poista
 4. Kirppispäivät ajoittain kuuluu ohjelmiin, lähinnä kirjoja mutta lastenosastolla saattaa iskeä hamsteri ja kasaan mukaan juurikin tuunattavaa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiitos minulle, kirjoja on pieni pieni joka myyjällä, en jaksa. Sitä paitsi niitä on jo lähemmäs 10 000. Tosin sain kirjoja korona-aikaan lahjoitettua lukemisiksi aika reilusti.

   Poista
 5. SPR:n kirppikset ovat hyvin hoidettuja ja tavarat puhtaita ja järjestyksessä. Löytöjä tekee melkein joka käynnillä. Tuo kehysjuttu sinulla on tosi upea......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anli itse!
   Totta, kirppis on aina hyvässä järjestyksessä ja heti näkee mikä kiinnostaa. Lisäksi se on edullinen, ainakin tuo minua lähin.

   Poista
 6. Voi miten hellyyttävät pienet tossut! Hienoja löytöjä olet tehnyt. Totta, että SPR on hieman erilainen konsepti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Der Seidenspinner. SPR on siitä erilainen kun sinnehän lahjoitetaan tavarat, niin ne ovat sitten 'järjestyksessä' ja helpommin tutkittavissa.

   Kiitos ja samoin sinulle aurinkoista heinäkuista viikonloppua!

   Poista
 7. Hei, pitkästä aikaa!
  Meillä on myös täällä SPR:n Kontti. Se on valtavan siisti, kaikki vaatetavara aseteltu henkareihin väreittäin ja vielä siten että värimaailmat sopivat lähellä oleviin.Tuoteryhmät selkeästi eritelty. Etsin sieltä joskus retromaailmaa, viimeeksi kangasta sohvatyynynpäällisiin.
  Jännä idea nuo maksaruohotossut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vikki pitkästä aikaa!
   Tuolla Tampereella on myös sellainen Kontti, tämä meidän kunnan SPR:n myymälä on pienempi. Mutta se on tosi hyvin järjestetty myös ja siihen on minulla lyhyempi matka.

   Hyvää kesän jatkoa sinulle!

   Poista