Sivut

sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Aamu-uinnit rullaavat taas

 Vihdoinkin aamu-uinnilla. Tänään oli rauhallinen sunnuntaiaamu ja sää oli täysin erilainen kuin eilen. Eilen satoi kaatamalla tai välillä vähemmän, koko päivän. Tänään kun heräsin, aurinko helotti siniseltä taivaalta. 

Varhaisaamun tunnelmia rannalta:

Ah, tuonne!

Moderni  pelastuslautta


Kopit ovat talven odottaneet käyttäjiäAamuseuranani lokinpoikasetPylvään päässä emo seurasi silmä tarkkana poikasten touhuja


Vihdoinkin terveydentila tuntui siltä, että uinnit on syytä aloittaa. Muuten kaatuvat seinät päälle. Eivät ehtineet, pääsin järveen ensin! 

Nyt uinnin jälkeen olo on raukea, väsynyt ja nälkäinen.

Siitä se taas lähtee. 


8 kommenttia:

 1. Tässäpä postaus, joka oli silkka ilo lukea! Mahtoi olla melkoinen tunnetila päällä kauniissa aamussa eikä viehkossa tuplettien seurassakaan moittimista.
  Jatkukoot aamuohjelmasi samaan hyvään malliin ja pysykööt seinät kiltisti paikoillaan oma virkaansa hoitamassa. Nautinnollisia pulahduksia Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka.
   Kyllä parkkipaikalta rantaan pari sataa metriä kulkiessani tuijotin vain vettä ja odotin sinne pääsyä. Hyvää kannatti odottaa. Enkä halunnut liian aikaisin aloittaa tuon jalan haavan pararemisprosessin aikana. Vesi oli +19 C.

   Poista
 2. Ihanaa, kun pääsit vihdoin ja viimein veteen! Tekee hyvää mielelle ja sielulle! Tästä se riemu lähtee rullaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi tuntui kyllä ihanalta, Susu. Eilisen sateen jälkeen oli uskomattoman kaunis aamu ja rauhallinen uimaranta, muut nukkuivat :)

   Poista
 3. Tosi kiva kun pääsit uimaan! On siellä hyvät paikat uida. Tänä aamuna olikin ilma kuin samettia, niin lämmin, jopa kuumaa päivällä. Eilen minäkin kastuin kun tulin illalla kotiin, niin satoi kuin saavista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emile. Viime viikon suunnittelin uimisen aloittamista, mutta satoi koko ajan. Tänään oli aamulla tosiaan ihana aurinkoinen kesäpäivä ja rannalla tyhjää ja rauhallista. Meitä aamu-uimareita oli kolme.
   Uintipaikka on tosiaan lähellä, reilu kilometri autolla ja parkkipaikalla pari sataa metriä rantaan.
   Sinä olet reipas kun pyöräilet!

   Poista
 4. Mahtavaa, kun pääsit järveen Cara, viimeinkin<3
  Täällä ei ole tuommosia aamuja näkynyt ainakaan pariin viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, kyllä se hyvältä tuntuikin.
   Hyvin vaihtelevia on säät. eikä ennusteisiin ole luottaminen. Täälläkin on harmaa aamu, mutta vettä ei vielä ainakaan sada.

   Poista