Sivut

lauantai 18. marraskuuta 2017

Juhlan tuntua


Keskellä harmaata ja pimeää marraskuuta on meillä aina pari juhlapäivää. Jotain tehdään erilailla kuin arkena. Ihan pienesti vain. Hääpäivänä kävimme ulkona syömässä ja minä sain mieheltä kortin ja kirjallisia tuotoksia sen sisäsivuilla.Sain kukkia ja sydämiä hääpäivänä


Toinen juhlapäivä on miehen synttärit ja minä muistin häntä uudella paidalla. Olisin leiponut kakunkin, mutta päätettiin jättää se kesään ja tuoreiden itse kasvatettujen mansikoiden aikaan. Ei oikein olla kakkujen syöjiä muutenkaan.

Hääpäivänä istuimme iltaa kynttilöiden valossa ja muistelimme (lue: minä muistelin ja mies hymyili) mennyttä 28:aa vuotta. 

Aikoinaan kun mietimme minä päivänä menemme maistraattiin, päätimme, että on kätevää jos hääpäivä on miehen synttärien kanssa peräkkäin, hänkin muistaa sen sitten. Vitsi. Nykyään alan olla niin hajamielinen itse, että mietin aina moneen kertaan, että kumpi olikaan ensin, häät vai synttärit. Sitten otan matemaattisen muistisääntöni käyttöön ja asia selviää heti. 
14 kommenttia:

 1. Onnittelut teille ja miehelle erikseen! Niin kaunis korttikin <3

  Tällä viikolla kuulin töissä 3 avioeroilmoitusta. Onhan meitä siellä aika joukko, mutta silti. Alkaa olla harvinaista, että on eka liitto vielä kasassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa, kerron miehellekin.

   Kovin lyhyitä ovat liitot nykyään ja hienot häät esitellään somessa, muutaman vuoden päästä erotaan. Ihmissuhteista on tullut kertakäyttötavaraa.

   Poista
 2. Sydämiä ja kukkia teille molemmille sekä onnittelut päivänsankarille!!
  Mies hymyili turinoillesi,joten tiedossa on monia yhteisiä, hyvien muistojen luontivuosia lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka, onnittelut menevät perille.

   No, jos seitsemännen kerran muistelee vanhoja kommelluksia yms, niin kaipa se hymyilyttää :) Ja onhan vuosiin mahtunut tosi hyviä hetkiä, toki myös toisenlaisia, elämä on.

   Poista
 3. Onnea molemmille hääpäivän johdosta ja miehelle synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 4. Vois muutkin miehet ottaa oppia - se hymy on usein paras vastaus vaimon juttuihin :) Tosin kyllä mua vähän harmitti tässä taannoin, kun kysyin mieheltä kun oltiin kaksin, että keskusteltaiskos jostain, niin se vaan nauro ja sanoi höh.

  Onnea vaan kaksin kerroin sitten sinne teille! Tai kolmin kerroin. Matemaatikolla on tietysti matemaattiset säännöt... me huomattiin lasten kans, että nuoremman ikä on aina yks vähemmän kuin kuluvan vuoden järjestysnumero, vanhemman aina yks enemmän. On kätevä laskea, jos yhtäkkiä täytys tietää vaikkapa, minkä ikäisiä ne on olleet vuonna 2005 tai jotain.

  Onhan se mukavaa, kun kesken pimeän marraskuun on juhlan aiheita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keskustelukulttuuri on meillä kyllä ihan tavallista. Paitsi, silloin kun miehellä on tutkimustyönsä tiukassa vaiheessa, niin ei kannata yrittää. Olen jo oppinut.

   Teillähän hauska laskentasääntö liittyy lasten ikäkuvioihin. Helppo muistaa.

   Kysy mieheltäsi, etteikö sillä ole mitään puhuttavaa sinun kanssa, vähän kurja vastaus häneltä.

   Poista
  2. Heh, ei meillä oo oikein puhuttavaa. Olenkin sanonut, että kun lapset lentää pesästä, täällä on melko hiljaista :) mutta sitten täytyy keksiä jotain, jos alkaa käydä hermoille.

   Poista
  3. Eihän hiljaisuudessakaan mitään vikaa ole :)
   Joskus minäkin kaipaan puheliaampaa seuraa, silloin on otettava johonkin ystävättäreen yhteyttä.

   Poista
 5. Onnea teille molemmille, kaunis kortti!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut 🌸 teille molemmille.

  VastaaPoista