Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Viikon 49 krapu - Täydellinen elämä

Täydellinen elämä

Pitää harrastaa kaikkea, lukea jokainen ilmestynyt kirja, kuntoilla triathloniin tähdäten. Ruokaa on laitettava itse joka päivä, uusia reseptejä, kauniita annoksia.

Sisustuksessa on seurattava mikä nyt on trendikästä, mikä väri, oranssi vai pinkki ehkä. Ellei taas ole palattu järjettömiin pellavakuoseihin, onkohan? Remontti on tehtävä joka vuosi, että voi kertoa sisustuslehdessä uudesta hirsiseinäisestä kodistaan ja istua keltaisella sohvalla violetti kauhtana päällä.

Matkoilla on saatava bikiniselfie joka paikassa. Kirjoitus eksoottisesta matkakohteesta on laadittava blogiin. Matkaesitteistä voi "lainata" tekstiä.

Kuvat instaan on saatava kaikesta. Selfietikku on oltava aina mukana.

Sponsorit vaanivat. On näytettävä somen kuvissa täydelliseltä, oikea surkea elämä ei saa näkyä. _________________________________________________________________________

Viikon 49 krapusanat ovat:  järjetön, kertoa, blogi

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna 100 sadan teksti. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin SusuPetalin blogissa. Laita linkki sinne kun krapusi on valmis.Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi. Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa. 


24 kommenttia:

 1. Jumppahuti mitkä hikihelmet alkoivat tursuta otsaryppyjen lomista yllä olevan lukemisen edistyessä; et sitten muuta enää keksinyt!?

  Täydellisyyttä ja siihen pyrkimistä ynnä näköjään myös selfietikkuja sietää visusti varoa, mutta riittävän hyvän oppiminen Jaakobin painin jälkeen on kannattanut, suosittelen...

  Jos äkisti uhkaa t:n kaipuu yllättää, lupaan ja vannon kaiken kauhun herättämisen uhallakin seuraavalta - siis sitten joskus kun sen ukset aukeavat - lomareissulta ladata käsittelemättömän biksuselfien kiusaksesi, ähäpiti ja hyvää adventtia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka.
   Luetteloa olisi voinut jatkaa, mutta hiki tuli jo itsellekin.

   Wau, nyt on jotain mitä odottaa - bikibiselfietä sinulta :) Itselläni ei bikineitä edes ole, uimapukuja kyllä useampi, ehkä ensi kesänä...

   Poista
 2. Eipä ole helppoa. Täydellisyyden tavoittelu on kirous, samoin oman elämänsä julkinen esittely. Surullista, että jotkut ovat todellakin tuossa koukussa, ajattelevat, ettei ole mitään, ellei tee noita kravussasi mainittuja asioita.

  Bikiniselfie, EI!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillain tuollainen elämä on pelkkää teatteria, SusuPetal. se oikea elämä on taustalla.

   Kyllä vaan! Uimapukukin käy, ehkä myös märkäpuku, minä voisin käyttää sitä, kiinteyttää kropan sopivasti :)

   Poista
 3. Auts. Tästä tuli mieleen juuri tv:ssä esiintynyt, suosittu näyttelijä(tär), joka on mielestäni pilannut botoxilla persoonallisuutensa muovisen näköiseksi. Sääli. Hän on karismaattinen ja olisi hyvin pärjännyt ilman naamaria!
  Ai niin. Ikä. Jos ei aikuisella ole 20-vuotiaan ulkonäkö, niin täytyy muokata. Järjetöntä! Mutta kuka sitä vaatii? Työnantajat vai tekijä? Vaatiiko? Onko sittenkin kyse huonosta itsetunnosta? Kysymyksiä enemmän kuin vastauksia koska en tiedä.
  Mukavaa marraskuun loppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys tuo, että kuka sitä vaatii, BLOGitse. Jos siihen on ryhtynyt, niin ehkä ei osaa lopettaa ja sponsorit odottavat myyviä kuvia tuotteistaan.

   Mutta ikä saa kyllä näkyä, ei voi koko ajan pysyä parikymppisen näköisenä ja kuntoisena. En mitenkään ymmärrä kauneusleikkauksia enkä Botoxeja.

   Poista
 4. Minulle tuli tunne, jos näin täydellisesti täytyy elää, niin elää muita varten ja oikeasti onkin unohtanut elämisen. Huh, huh.
  Kyllä elämisen arvoinen elämä on ihan muuta kuin suorittamista ja kehyksiä.
  Kylläpä meitä ihmisiä on moneen menoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, olen samaa mieltä Aimarii. Mutta monet someen kuvia laittavat jäävät koukkuun kun vähän alkavat tienata rahaa. Oikea elämä jää kyllä elämättä.

   Poista
 5. Luulen, että nämä täydelliset some-eläjät ovat aivan oma ihmislajinsa. En tajua, ja miten tyhjänpäiväistä! Jotkut koukkuuntuvat kauneusleikkauksiin niin, etteivät kykene lopettamaan. Menee raha ja terveys. Ehkä ei yleinen ilmiö vielä Suomessa, toivon. Itse otan selfieitä vain väkisin, piruillaan viimeksi 1,5 vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Riitta, nuorien joukossa on joku laji ihmisiä, jotka haluavat julkisuutta, mainetta ja rahaa - omilla kuvillaan. Sääliksi käy.
   Kauneusleikkauksia pidän täysin turhina, kun ihminen on sairas ja tarvitsee leikkauksen, niin ok, mutta että turhaan huh.

   Kaksi selfietä otin viime kesänä aamu-uintiporukan kanssa laiturilla, siis järvi taustalla ja kuvaa kaulasta ylöspäin.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentti lähti vahingossa poistoon (mulla on villi hiiri, jota en osaa säätää niin, että se ei heti hyppäisi johonkin muuhun kohtaan sivulla, kun pidän pienenkin hetken taukoa), enkä jaksa sitä nyt kokonaan kirjoittaa uudestaan, mutta todentuntuinen krapu oli jälleen kerran! Ja suorastaan ahdistava sellainen.

   Kammottaa pelkkä ajatus siitä, että pitäisi somessa henkensä pitimiksi tanssia jonkun toisen pillin mukaan. Tai ylipäätään tanssia, jos ei huvita.

   Ja kyllä mua tosielämässä harmittaa, jos mua lukijana pidetään ihan tyhmänä. Sellaisena joka ei näe mitään ristiriitaa siinä, että joku ensin kirjoittaa, kuinka ei voi sietää sitä tai tätä (tapaa, esinettä, juomaa, ruokaa, mitä vaan..), mutta seuraavassa hetkessä ilmestyykin yhteistyöpostaus, jossa sama henkilö mainostaa, kuinka suorastaan rakastaa sitä samaista tapaa, esinetteä, juomaa, ruokaa, mitä vaan...

   Tässä kai tiivistettynä alkuperäinen sisältö. Tai ainakaan mitään et menettänyt, jos jotain jäi pois :)

   Poista
  2. Monelle noista bloggareista on elämä pelkkää kuvien ottoa, sponsorien miellyttämistä jne. Mutta kukaan ei sellaista jaksa tehdä vanhempana, kun pitää olla hoikka ja näyttää nuorelta. Huh. Kovin lyhytaikainen työ eikä taida eläkettä kertyä kuin ihan harvoille, jotka ovat osanneet tehdä työstään yrityksen.

   Tuo ristiriita toden ja kirjoittamisen välillä on varmasti monilla totta. En ole moisia blogeja juurikaan seurannut, mutta uskon, että raha puhuu...

   Poista
 7. Juurikin näin. Elämä on huipulla raskasta ja epätodellista. Voi kunpa luoja tuolta säästäisi ;D Hienoja havaintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epätodellista juuri ja turhaa, niin turhaa. Kiitos Aina.

   Poista
 8. Kauhistuttavan pitkä to do lista. Hengästytti jo lukiessa. Ja joku oikeasti elää juuri noin.
  Lisäisin listaan luettavaksi jonkin opuksen, joka neuvoo miten priorisoida ajankäyttö ja karsia kaikki turha pois elämästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lisäys Kirsi Kaija. Minä lisäisin ammatinvalintaoppaan, jotta saisi oikean ammatin ja someilu jäisi harrastukseksi.

   Poista
 9. Onneks on vanha, laiska ja köyhä, ei tarvi alakaa mihinkään hullutuksiin :)

  Mukavaa joulukuun jatkoa Cara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit. Hyvää alkavaa joulukuuta Sinullekin.
   T. Vanha ja laiska Cara

   Poista
 10. Lukematta sinun Krapuasi kuin vasta nyt, kirjoitin minäkin vähän samantapaisesta bloggaajasta. Elämässä pärjäämisen keinot ovat monen moisia. Joskus olen minäkin kurkannut noita blogeja sisustamisesta, uusista ruokaresepteistä, perhe-elämän auvoisuudesta ym. Löytyi ihan vastaavanlaisia kirjoituksia kuin sinun Kravussasi. Mutta onneksi on myös toisenlaisia. Juuri löysin, kun omaa Krapuani mietin, kivan blogin vanhemmasta naisesta, joka kirjoittaa tanssin opiskelustaan. Ja joskus olen törmännyt ihaniin nukkekoti-blogeihin! Aikani ei kuitenkaan riitä niitäkään seuraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luen kyllä mielummin tavllisen ihmisen elämästä tai jostain harrastuksesta, AilaKaarina. Mutta noita "Kaikki hyvin" - blogeja en jaksa, kun selvästi näkee, että elämä on toisaalla. Aika ei tosiaan riitä seuraamaan kuin kinntoisimmat blogit.

   Poista
 11. Monesti on paljastunut, että tuo täydellinen elämä ei ole todellisuudessa ollutkaan täydellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, Seita. Surullista on seurata miten juorupalstoilla sitten puolijulkkikset ruikuttavat vaikeuksistaan, kun se insta- elämä romahtaa ja takaa paljastuu ihan jotain muuta.

   Poista