Sivut

torstai 23. marraskuuta 2017

Black Friday, Cyber Monday


Mainontaan ja mitä erilaisimpien tuotteiden markkinointiin on Amerikoista rantautunut jo muutamia vuosia sitten tämä Black Friday, Kiitospäivän jälkeinen perjantai. Nyttemmin mukaan on tullut myös Cyber Monday. Sopivasti joulun lähestyessä kiihdytetään ihmisten ostohysteriaa antamalla hyviä alennuksia tässä vaiheessa ja siten saadaan jouluostosten teko hyvälle alulle.

Tänään oli aamulla postilaatikossa melkein kahdenkymmenen sentin pino erilaisia mainoksia ja luetteloita, joissa kaikissa otsikoissa Black Friday, black weekend tai black week. Siinä ohessa oli myös jo joulun mainosluetteloita. Lisänä rokassa oli tuo Cyber Monday, jonka tarjouksia oli vieläkin suuremmilla alennusprosenteilla.

Nettikaupat ilmoittelivat monet aivan samaa laulua heti kun jonkun masiinan sain auki.  Ajattelinpa sitten vilkaista tutun nettiostospaikkani tilannetta, ja kas, muutama tuote, joita olin aiemmin katsellut, ja joita mies oikeasti tarvitsee, olikin nyt 75%:n alennuksella ja ilman postituskuluja. Meillä ei joululahjoja ostella, mutta ajattelin ihan muuten vaan tilata, kun tuotteet (vaatteita) olivat tarpeellisia ja nyt hinta oli noin alhainen. Tilasin tuotteet ja nyt mielenkiinnolla odotan, että koska ne tulevat. Nimittäin kun tilaus oli tehty sain ilmoituksen, että toimitusaika saattaa venyä suuren ruuhkan takia. 

Olinko mainoksen uhri? No ehkä, mutta se kannatti, satasen tuoteet maksoivat 25 euroa kotiin tuotuna (sitten joskus).




Mustikka-vadelmamuffinssit


Ulkona pauhuaa lumimyrsky. Luonto tekee kauniit kinokset ja huomenna tai jo ensi yönä lämpenee ja lumi alkaa sulaa. Läpi tuulen ja tuiskun tulee ystävä tänään kylään ja nuo muffinssit leivoin hänelle. Marjoja on pakkasessa niin paljon, että pitää keksiä niille käyttöä. Mustikat ovat mökiltä saaresta poimittuja ja vadelmat ovat omasta puutarhasta.

Hienoa olla  kotona sisällä kun ulkona pauhuaa lunta joka suuntaan.  Lueskelen, teen lounaan (sienillä täytetyt paprikat) ja sitten odottelen ystävää päiväkahville.




15 kommenttia:

  1. Ilman muuta kannattaa hyödyntää Black Fridayn tarjoukset, jos ovat passeleita. Läheinen hankkii aina vuoden lisenssit eri graafisiin ohjelmiin juuri mustana perjantaina, säästö on huikea!

    Kannattaa olla mainoksen uhri aina välillä.

    Kiitos mustikkavadelmaherkuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Susu, hyvä kun maistui :D

      Pari muutakin tarjousta tuli vielä hyödynnettyä, tarpeellista kaikki. Joten todellakin kannatti noihin mainoksiin tutustua.

      Sitte realiteetit iskivät ja postissa tuli parin sadan euron yksityistiemaksu. Plääh.

      Poista
  2. Humpuukiostokset on eri asia, mutta kyllä kannattaa alennusmyyntejä käyttää, jos jotain oikeasti tarvii! Etenkin kalliimmissa jutuissa.

    Kävin just kylällä ajelemassa (kyllä mieki sit kelin valitsin kyläreissulleni, kun oon vetkuttanu monta päivää asiaa) ja kotiin palattuani oikeen metsä kohisi myrskyisän kuuloisesti. Ostin linnuille vähän lisäruokaa, että useempi sais mahan täyteen äkkiä ja pääsis takaisin suojaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkoinen lumimyrsky ollutkin, nyt jo hellittänyt, tuuli vielä humisee. Minun vieraanikin manasi keliä mutta onneksi tuli kumminkin.

      Poista
  3. Mähän inhoan shoppailua, enkä osta edes joululahjoja, mutta viime vuonna kyllä black friday lunasti paikkansa, kun sain tilattua sen ansiosta mun järkkärin -45% alella, ei voi kyllä valittaa, monta satasta säästöö :) Tosin siihenkin tarvittiin ulkopuolinen ihminen, joka ystävällisesti havittelemani kameran olevan nyt tarjouksessa, itseltä kun jää mainokset lukematta...

    Muffinsseissa on täydelliset maut, mustikka ja vadelma, slurps :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla kävi tuuri kameran kanssa. Meille hankittiin äsken vielä netistä tietotekniikkaa, kaikki mustan viikonlopun piikkiin ja puoleen hintaan. Joskus todellakin kannattaa mainoksia tutkia. Tiedän ensi vuonna, että en polta niitä heti :)

      Poista
  4. Kannatan alemyyntien hyödyntämistä, vaikkei ne minun kohalle aina osukkaan :) Muhevan maukkaat muffinsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin osui hyvin tarjoukset.

      Muffinssit melkein syöty, kaksi jäljellä tusinasta :)

      Poista
  5. Mikä tuo Cyber Monday on? En ole kuullutkaan! Black Fridayn sentään tiesin suuresta mainostamisesta :)

    Meilläkään ei joululahjoja ostella; lastenlapsille toki jotakin pientä. Joulusiivous tilataan, se oli niin ihana kokemus viime vuonna; toisillemme oikea ihana tarpeellinen lahja!

    Pirulliset on kelit, tänään satoi lunta, huomenna on kuulemma kahdeksan astetta plussaa, eli maa harmaa....ei kiva!

    Herkullisen näköiset muffinsit sulla, olivat varmaan maistuvat!

    Hyvää viikonloppua teille! Me ei oikein tiedetä minne mentäis, kun tarjontaa on yllin kyllin: konsertteja, tanssiesityksiä, teatteria... Yks mikä on varma, on parinsadan metrin päässä oleva ravintola-kioski-grilli, jossa on taas taivaallinen sunnuntaibrunssi (ollaan oltu kerran, ja todella hyvä) Sinne siis sunnuntaina aamupäivällä!

    Oikein hyvää viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kahteen kertaan sitten toivotin viikonloppua teille! :) Ei kai se pahaa tee!

      Poista
    2. Kiitos Aila, hyvää viikonloppua teillekin kulttuurin ja syömisen merkeissä!

      Kelit ovat todella hankalat, täällä on eilinen lumi nyt sohjona kylän teillä ja autolla on pakko lähteä asioille.

      Cyber Monday on tuo ensi maanantai, eli 27.11. Nyt ensimmäistä kertaa sellaisen ilmoituksen minäkin näin, alennukset olivat vielä mustaa perjantaita suurempia. Aivan hulluksi menee tuo markkinatouhu. Joskus siitä on hyötyäkin, jos oikeasti tarvii jotain, kun vähän katselee noita mainoksia. Meillä ei joululahjoja ole ostettu aikoihin, kun kirjojen hnakkiminen lopetettiin.

      Poista
  6. Justiin työkaveri kysyi, aionko mennä Black Friday-ostoksille. En aio, koska ei ole tarvetta ostaa mitään, mutta jos olisi mielessä jotain, mitä on jokatapauksessa tarpeellisten hankintojen listalla, ja jos sen voisi saada hyvällä BF-alennuksella, varmaan menisin. Mutta väkisin en jaksa alkaa mitään keksimään.

    Maanantaina käytiin vihdoin ja viimein ostamassa uudet sängyt ja vähän pelkäsin, että tänään on jossain samaiset sängyt 70% alennuksella, mutta ei onneksi ollut :)

    Eilen oli täälläkin lunta. Tänään ei.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai selainten BF-ostoksilla käynti on siis oikein kuin tapana, no huh. Minä vain netistä ostelin hyvällä alennuksella tarpeellista.

      Ei ole lunta enää täälläkään yhtään, taas on mustaa ja pimeää.

      Kiitos Annukka, hyvää vkl teillekin päin!

      Poista
  7. Minäkin kävin tänään "säästämässä" lähes sata euroa. Ne tuotteet oli aikomus hankkia muutenkin, joten tänään ne kannatti ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä niin,jotain hyötyä näistä amerikkalaisten hömpötyksistäkin on.

      Poista