Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Sininen aamu


Aamulla näytti kovin harmaalta. Aurinko pysyi piilossa. Mutta jonkun valoilmiön ja kameran yhteistyön tuloksena ulkoilustamme tulikin sinisen hämyn retki, ainakin aluksi:Lumi ja taivas siniharmaana


Kissoilla oli hento lumipeitePuro laskee tässä kohtaa järveen, vaan missä vesi?


Päivän ulkoilut on tehty, lehmät lypsetty linnut ruokittu ja itsekin saatu ruokaa ja päiväkahvia. On aika sunnuntain rauhallisen lukuhetken. Mikäs se parempaa.14 kommenttia:

 1. Unnukkaisen usvainen ja happirikas ulkoilukeli heijastuu kuvistasi. Näkyvyys parani päivän mittaan, joten savumerkkejä ja mokkasiinin jälkiä seuraten osuin ilokseni aukiolle, jossa tiipii uudistetuin, onnistunein ulkoasuin ja teemoin raottaa oveaan... "Non Ducor, Duco" - hengessä onnittelut Caravaanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intiaanipäällikkö lähettää komeimman sulkansa ja minä puolestani sanon kiitos!

   Poista
 2. Vau, mikä otos tuo ensimmäinen kuva!

  Nyt pitäisi lähteä ulkoilemaan, kun koko päivä on mennyt torkkuessa. Oli sen verran vauhdikas yövuoro, että kroppa ei meinaa millään toipua. Toisaalta oli hauska tehdä töitä, vaikka meitä oli vain 3 hoitajaa. Yhteenlaskettu työkokemus oli 120 vuotta! Vaikka työtahti oli rivakka, ehdittiin muistella nuoruusaikoja 80 -luvulta. Naurua riitti, kun taas satuttiin yhteen. Kropat vanhenevat, mutta päät eivät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuollainen seura keventää yövuoron rankkuutta sinulla. Hienoa!

   Miten totta se onkaan, pää ei vanhene. Tuli muisteltua puhelimitse nuoruuden aikaisia Lahden Salpurin kisoja, siellähän on nyt ne MM-KISAT tulossa. Todettiin sikäläisen ystävän kanssa, että pakko mennä päiväksi ja muistella nuoruutta. Kisathan olivat aina nuorten kohtauspaikka iltadiskoineen.

   Poista
 3. Onnea uudelle blogille!
  Hienoinen lumipeite tuli tännekin, sellaista puuterilunta. Aurinkoa ei näkynyt. Lenkille piti lähteä, vaan jämähdin kuuntelemaan äänikirjaa Sinuhesta. Enkä saanut itseäni ulos.
  Päivähän se on huomennakin. Jospa se föhn-tuuli veisi pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie.

   Lämmintähän sen föhn-tuulen pitäisi ola ja ehkä saadaan aurinkokin.

   Tämän päivän harmaa ei innostanut, mutta kun meillä on tämä su-aamun perinne.

   Poista
 4. Mulla oli kanssa flunssa, johon yhdistettynä leipominen ja kaverin kahvillakäynti vei voimat niin etten päässyt lenkille. Voisin mennä jo nukkumaan, mutta ei voi...

  Jännästi kamera sinistää, tai ehkä sitä ei vain itse huomaa ulkona ollessa, miten sinistä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaata oli mutta jotenkin sellainen erikoinen sininen sävy taivaalta näkyi. Kamera kai sen tallensi, en muokannut mitenkään tuota kuvaa.

   Paranemista flunssaan ja pitkiä unia!

   Poista
 5. Se oliskin hyvä, kun olis lehmät lypsetty, niin voisit leipoa ihan tuoreesta maidosta herkkuja :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta olisi uunijuusto ternimaidosta, nam. Mutta ei ole vasikoita, vielä :-)

   Poista
 6. Täällä odottelen föhn-tuulta, onhan tuo keli lämmennyt, mutta aamun tuuli ei todellakaan ollut lämmin.

  Kaunis sininen hetki kuvassasi. Rauhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla föhn-tuulet viilentyneet matkalla, kylmää oli vaikka pari astetta lämmintä. Ja räystäät tippuu.

   Sininen on lempeä ja rauhallinen väri, ulkona luonnossa varsinkin.

   Poista
 7. Upea sininen kuva! :)
  Edelliseen postaukseesi vain kommentti, että sekä resepti- että koko potilasjärjestelmä on niin perheestä, että *melkein jopa minä* kuka tahansa osaava väsäisi koodia paremmin vaikka yhden päivän aikana. Kas kun ainakin Hgissä lähdettiin toteuttamaan asiaa väärästä päästä, maksettiin ja sen jälkeen onkin tehty vain useita korjauksia vuosittain sekä näistä riidelty sitten käyttäjien kesken eli ketä ne mitenkin palvelevat... Rasittavaa! Varsinkin kun tiedot ovat päin honkia eikä jaksa aina edes pyytää korjauksia. Tästä voisi märistä monta, monta tuntia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Osuit asian ytimeen. Ostetiin sopimaton järjestelmä ja sitä korjaavat ei-ammattilaiset. Päin mäntyä menee. Tästä todella voisi kirjoittaa pitkän ja surullisen tarinan.

   Poista